Tijdens de Jaarvergadering afgelopen dinsdag heeft het startschot geklonken voor het winterseizoen 2018/2019. In de vergadering werd besloten het slot van de wintercompetitie experimenteel iets aan te passen. De werkelijke clubkampioenstrijd wordt het komend seizoen door middel van een afvalwedstrijd uitgevochten. Nummer 1 van de wintercompetitie speelt de voorlaatste dinsdag met wit een partij tegen de nummer 4 en de nummer 2 speelt dan met wit tegen de nummer 3. Op de laatste dinsdag wordt dan de finale gespeeld tussen de twee laatste strijders, kleur wordt geloot. Daarna kan weer gediscussieerd worden en volgt evaluatie van de proef.  

20180925_202418 (Small).jpg 

De financiën zien er nog steeds gezond uit zodat het jaargeld op bescheiden niveau gecontinueerd kan worden!

Tijdens het komende Tata-schaakevenement wordt voor de twintigste keer het onvolprezen Cultural Villagetoernooi gehouden. Er zal getracht worden om dan meer dorpen bij dit toernooi te betrekken.

Aan het eind van de vergadering werd op traditionele wijze met bierviltjes de loting verricht door onze Suzanne van Schie voor de eerste ronde van de Cup-met-de-Kleine-oren. Het resultaat staat elders op deze site.

We gaan beginnen!